NYHETSBREV Mai 2021- Klarer vi 100!

18. mai 2021

Ja, du lurer kanskje på hva vi mener med overskriften «klarer vi 100». Onsdag 19.mai arrangerer SINPRO et digitalt oppstartsseminar om kunstig intelligens. 18.5 kl 0800 er vi 89 påmeldte deltakere. Det tror jeg må være rekord i SINPRO historie! Det er fortsatt mulig å melde seg på ut dagen. Les mer her: https://www.sinpro.no/m-ai-kunstig-intelligens-et-lavterskel-tilbud/

Medieartikler her(Abb.): https://www.fvn.no/nyheter/lokalt/i/9ORV7q/kunstig-intelligens-skal-gi-oekt-produksjon

og her(Abb.) https://www.l-a.no/article/i/jBmRgb/har-faatt-millionstoette-til-utvikling-av-kunstig-intelligens-pilotprosjekt-allerede-i-gang

Lars Kristian Larsen er en av dem som har meldt seg på. Larsen optikk viser at kunstig intelligens er for alle. Lars Kristian sier følgende om hvorfor han meldte seg på:

 «AI virker som utrolig spennende teknologi med uante muligheter. Og nettopp derfor er vi nysgjerrige på AI; vi klarer nemlig ikke selv å se hvordan teknologien kan anvendes for vår bedrift. Et webinar vil forhåpentligvis sette oss på sporet»

 

Mai er en måned som viser at det er lys i tunnelen. Vaksinering går for fullt og daglig leder begynner mer og mer å kunne være på kontoret i Hollendergata 3 (SIM Venterom). Fra 18.mai oppheves kommunens restriksjoner og vi håper samfunnet nå åpnes noe mer.

Fra SINPRO sin side så har vi fått innvilget støtte til 3 større prosjekt.

Kunstig intelligens, digital modenhet og SINPRO’s generelle støtte til ulike forum. Vi satser på en betydelig større aktivitet utover høsten.

Følg med på våre Facebook sider og her på hjemmesiden.

Ha en fortsatt flott mai måned.

Alf Erik Andersen