NYHETSBREV desember 2020

23. desember 2020

Vi er langt inne i årets siste måned, det er i skrivende stund lille julaften og 2020 er i ferd med å ebbe ut. Jeg har fungert i jobben i 9 måneder og det har vært 9 utrolig spennende måneder. Men skal ikke legge skjul på at det også for SINPRO er utfordrende tider i mangel på fysiske møteplasser. 2021 må bli et år der vi igjen kan møtes og knytte kontakter.

Vi skal etter planen ha et HR-forum møte i uke 4 som handler om ansettelser i utfordrende tider som arrangeres sammen med Næringshagen og Deloitte. Vi håper å få det til fysisk med maks 20 deltakere her i Næringshagen. 

9. januar presenteres to av våre medlemsbedrifter på en veldig god måte i Fedrelandsvennen’s Helgemagasin. Det tror jeg blir bra. Følg med.

SIM er kanskje det prosjektet det knyttes størst spenning til. Vi starter nå med et SIM Venterom etter modell av Venterommet som ble etablert på Piren mens vi ventet på BUEN kulturhus. Vi gjør noe tilpasninger i Næringshagen og vil på nyåret kunne ønske velkommen til nye og etablerte grundere, etablert næringsliv, akademia, virkemiddelapparatet og offentlig sektor. Vil ønsker å bygge opp et miljø som på sikt kan flytte over i SIM på Malmø. 

Mandal Ai og Digital Modenhet er to prosjekt det er store forventninger til. Ai pilot er godt i gang på Fenner Mandals og vi gleder oss til å se hvordan dette går.

Mestiva og SINPRO starter også opp kurs for mellomledere i januar. Les mer om det her https://www.sinpro.no/arrangement/er-du-en-god-hverdagsleder

Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe jeg kan bistå med for utvikling av din bedrift. 

Ha en fantastisk flott julefeiring og et godt nytt år. 

Alf Erik Andersen