18
Apr

Klart for Bedre Bedrift-konferansen!

Onsdag 18. – torsdag 19. april arrangeres Bedre Bedrift konferansen på Quality Leangkollen i Asker. Konferansen arrangeres av Hovedorganisasjonenes Fellestiltak (HF).

Klart for Bedre Bedrift konferansen

Onsdag 18. – torsdag 19. april arrangeres Bedre Bedrift konferansen på Quality Leangkollen i Asker.

Konferansen arrangeres av Hovedorganisasjonenes Fellestiltak for fjerde gang, og vil i år som tidligere være en viktig arena for alle som er opptatt av partbasert og bedriftsutvikling. Her møtes bedriftsledere, tillitsvalgte og andre som er interessert i feltet til faglig påfyll og inspirasjon. Bedriftseksempler, inspirerende foredrag, workshops og sosialt samvær er hovedingrediensen

– Tillitsvalgte og ledelse trenger en arena for nettverksbygging og erfaringsutveksling, uavhengig av hvilke roller de har til daglig og hva slags bedrift de jobber i. Denne konferansen er en slik arena, sier Anja Kildal Gabrielsen i Hovedorganisasjonens Fellestiltak (HF).

I år vil tre bedrifter dele sine erfaringer med partsbasert forbedringsarbeid fra scenen; Framo Flatøy AS, Bakehuset og K. Lund AS. Det vil også bli diskusjon om forebyggende arbeidsmiljø og hvordan den enkelte bedrift kan jobbe for bærekraft og klima, med mye mer.

Til konferansen kommer dessuten Marco Elsafadi , som er en av landets mest etterspurte foredragsholdere. Han levde sine første 12 år i en flyktningleir i Libanon, men ble senere landslagsspiller i basket for Norge. Han er særlig opptatt av hvordan vi kan oppnå gode relasjoner og sammen skape et godt arbeidsmiljø og trivsel på jobb.

– Vi vil også legge til rette for gode diskusjoner underveis, og tidligere deltakere gir tilbakemelding om at Bedre bedrift-konferansen er en lærerik og spennende arena, sier Kildal Gabrielsen, som lover en nyttig og inspirerende konferanse også i år.

For påmelding; se egen e-post fra SINPRO eller meld deg på direkte her (bindende).