21
Aug

Informasjonsmøte om prosjektet «Markedsorientering – innovasjon, omstilling og vekst..»

Havutsikt - Saltverket, Mandal

Endelig!! Sinpro har fått finansiert opp prosjektet vi har snakket om en stund allerede; «Markedsorientering - Innovasjon, omstilling og vekst hos Sinpro-bedrifter». Som tittelen antyder er det i dette prosjektet fokuset på marked, salg og produktutvikling som er det sentrale. Skal bedrifter sikre og skape arbeidsplasser og inntjening er innovasjon og markedsorientering et «must». Og det er kanskje her mange bedrifter har mye å hente?

Vi inviterer til et kort informasjonsmøte 21. august klokken 11.00-13.00 på Havutsikt. Ikke gå glipp av det!

Målgruppen for prosjektet er bedriftenes ledere; daglige ledere, marked/salgs ledere, teknologi- og utviklings ledere. Ordførere og politikere med interesse for næringsutvikling er også velkomne!

Prosjektet vil gå over 6 til 8 måneder og inkludere 6 fellessamlinger. Sentralt i programmet er interne prosjekter i den enkelte bedrift relatert til bedriftens produkter og tjenester. Her vil man nok bli utfordret litt til å tenke utenfor boksen og kanskje også utenfor komfortsonen….? Prosjektet er IKKE et kurs i markedsføring – det håndterer BI og andre utdanningsinstanser – vi skal fokusere på innovasjon, kreativitet og «mindset» i bedriftene – på en måte man ikke kan lese seg til…

Prosjektet er i utgangspunktet rettet mot Sinpro-bedrifter, men Sinpro er en generøs klynge og åpner opp for at også andre bedrifter kan delta..

For å gjennomføre prosjektet har Sinpro etablert et samarbeid med Innoco AS, for en del av dere er kjent gjennom Sjur Dagestad som har deltatt i Sinpro arrangementer tidligere. Sjur Sammen med Gustav Weiberg-Aurdal vil han være fasilitator og veileder i programmet.

 

Agenda «Take-off» 21. august :

  • Introduksjon og bakgrunn – Sigbjørn Langvik, Sinpro
  • Innovasjon i praksis – Sjur Dagestad: Innoco AS.
  • Program og utbytte – Gustav Weiberg-Aurdal: Innoco AS
  • «Sannhetsvitne» – Deltager fra Ringerike programmet
  • Oppsummering og påmelding – Sigbjørn Langvik

De serveres en lett lunsj. Velkommen!