22
Sep

Digitalisering er IKKE sluttmålet – det er DEMOKRATISERING! Frokostseminar

Mandal Hotel

Digitalisering-Hva betyr det egentlig? La deg provosere, engasjere og motivere. Dette er seminaret du ikke kan gå glipp av. Alle snakker om digitalisering som om det var det ultimate sluttmålet. Det tror jeg ikke at det er, sier Lars Rinnan. Demokratisering er derimot et mer givende mål å jobbe mot. Lars viser hvordan man går fra digitalisering til demokratisering i 6 steg. På veien dit er det masse forretningsmuligheter, hvis du forstår hva som skjer før dine konkurrenter. SPEED-DATE MED LARS RINNAN Lars stiller opp på speed-date med enkeltbedrifter etter foredraget

LARS RINNAN

 

Lars Rinnan er en brennende engasjert futurist og foredragsholder som snakker langs to akser: Kunstig intelligens & digitalisering, og entreprenørskap & ledelse. Han er hyppig benyttet som foredragsholder, og er en ivrig skribent og blogger. Lars har 25 års ledelseserfaring, og har i løpet av 7 år startet 6 selskaper innen AI, BI & Analytics, samlet i NextBridge Group. Gjennom hans foredrag vil du få inspirasjon og tips til hvordan du tilpasser deg at kunstig intelligens endrer bransjen din, fra en av de mest erfarne lederne innen fagfeltet. Han vil kunne gi deg et glimt inn i verden i 2029; hvor kunstig intelligens er overalt. En nær fremtid som allikevel vil være veldig annerledes enn i dag. Men fremtiden blir bra! Lars vil også kunne avsløre hvordan du lager en strategi som går rett til hjertet! Lars liker å provosere, engasjerer tilhørerne og blander inn lun humor.

Lars stiller opp på speed-date med bedrifter utover dagen i samme møterom. Dette er kostnadsfritt og du får muligheten til å diskutere en konkret case eller bare snakke om bedriften du representerer. Avtal tidspunkt med Alf Erik.

Se mer på https://www.amestosolutions.no/om-oss/vare-selskaper/amesto-nextbridge/

SINPRO’s teknisk faglige forum arrangerer frokostmøte på MANDAL HOTEL 22.9.2020. Det settes et maks deltakerantall på 50 personer for å overholde smitteverntiltak. Frokost serveres fra kl 0730 i hotellets spisesal. Foredraget foregår i toppetasjen i møterom Laksestigen og starter kl 0830. Varighet ca 1 time.

Du skal holde deg hjemme om du:
– Er syk og har symptomer som vondt i halsen, forkjølelse, feber og/eller har rennende
nese.
– I løpet av de siste tre ukene før arrangementsstart har vært i kontakt med personer som er
bekreftet smittet av viruset og/eller har mistanke om smitte uten å ha testet negativt.
– Har testet deg for covid-19 uten å få bekreftet at testen er negativ.
– Har svekket immunforsvar og/eller underliggende sykdommer som gjør at du er i
risikogruppen for smitte.
Sørg for god hygiene ved å:
– Hoste/nyse i papirlommetørkle som kastes etter bruk, eller i albuekroken.
– Ikke ta deg i ansiktet med urene hender.
– Benytte antibac eller vaske hendene grundig før/etter at du inntar mat/drikke og
før/etter du har berørt kontaktflater (typ. dørhåndtak, kaffekanne, toalett o.l.)
Reduser kontakt mellom andre personer ved å:
– Til enhver tid holde minst en meters avstand til andre deltakere.

Beveg deg tidlig opp mot toppetasjen for å unngå for mange i heis. I et folkehelse- og smittevernperspektiv anbefales trapp.

Ytterligere informasjon: Daglig Leder Alf Erik Andersen, tlf 90516610, alferik@sinpro.no

 

Bli medlem